Vardagen

Snowy night

 

Nu är granen uppe. 🙂 På måndag blir det köttbullestekande och städning. Är ledig måndag och tisdag efter helgen så det blir en hel del julstök då. Jobbar ons-tors + kväll på julafton. Måste få det mesta klart då.

Usch, jag är inne i en riktig svacka. Allt känns bara blaha. Men det positiva den här veckan är att jag iallafall haft mer tålamod med barnen och inte varit lika lättirriterad.
Det känns som att det är så mycket just nu och att jag aldrig hinner en bråkdel av vad jag vill och måste göra. Omprioritera behöver jag göra men det är svårt. Jag älskar allt jag gör…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Snowy night

Lämna ett svar