Vardagen

Eclipse

Igår var jag och en vän och såg Eclipse. Jag gillade den väldigt mycket. Ska bli kul att se sista filmen sen men det blir en lång väntan. Den har premiär först i november nästa år. 🙂 Innan filmen blev det tjejsnack, shopping och en pizza där jag pillade bort skinkan som smakade blaha.

Nu blir det busfabriken i några timmar. Jag är ganska trött men det blir kul ändå. Förra gången vi åkte till busfabriken stannade jag hemma och det var inte roligt…. 🙂

Vi hörs senare!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Eclipse

Lämna ett svar