Vardagen

Godmorgon

Vi hade en jättemysig kväll igår. Massa lek och bus på lekplatsen och därefter fotboll. Samuel är en riktig hejare på att ta sig fram på de mest omöjliga ställena. Titta bara på bilderna ovan. Det där kan INTE jag göra….. Matchen var bra men det kändes fånigt när hemmalaget gjorde mål och de sprang av planen för att fira med publiken……

Det blev rätt sent igår så barnen sover fortfarande men de måste snart upp. Ska skjutsa mamma till bussen för hon ska till sina systrar och när vi gjort det ska vi storhandla. Skulle behöva ta en liten löprunda idag också. På schemat står det backintervall men jag vette katten alltså. Cup på lördag (döma) och en viktig semifinal på söndag som assisterande i ÖEB:s damcup. Kanske milen igen….. Jag får se hur det känns senare.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar