Vardagen

Träningsvärk

 Gammal bild från förra hösten

Jag vaknade imorse med grym träningsvärk, kan inte ens skratta utan att få ont i magen…. Bra, då har träningen de senaste två dagarna verkligen gjort nytta. Vi gick och la oss redan vid kvart över åtta igår kväll och jag sov sedan som en stock hela natten bortsett från en timme då Alexander ”trasslade” lite. Så jag är jättepigg idag. 🙂

Planer idag: lugn hemmadag med en hel del smyckespysslande och grejande med bilder på datorn. Jag ska även lägga ut några auktioner på Tradera.

Hoppas ni får en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar