Träning

Dagens träning


Topp med puffärm Vila, nitörhängen Nelly och sjal som hårband Modemecka. På benen har jag ett par svarta shorts.

Glad men trött i hela kroppen och huvudet, så är känslan just nu. Träningspasset igår och idag har verkligen tagit på kroppen. Jag har ont i mina axlar och i magen. Det blir skönt med vila imorgon och kanske tom på onsdag. Mycket av tröttheten går nog över bara jag får sova lite.

Träningen gick iallafall jättebra. Jag gillar att köra tempoträning, det är så pass kort tid att jag inte hinner tröttna och bli trött i benen men ändå så pass långt att jag får upp flåset och bättre kondition. Framöver kommer jag utöka träningstiden men just nu tar jag det lite lugnt. Styrketräning stod också på schemat, övningar som är bra just för löpmuskulaturen. Jag har problem med explosiviteten och dessa övningar jag körde idag är mycket bra just för att få mer explosivitet. Ska bli spännande att se hur mycket bättre jag blir av det här programmet.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens träning

Lämna ett svar