Vardagen

19 juli

                        

Dagen har börjat med strålande sol. Härligt. Snart kommer N och då ska vi ut och springa. Det enda jag känner efter gårdagens träning är att jag har ont i axlarna.

Gårkvällen var jätterolig. Vi hade besök av T och E och åt hamburgare, bröd och pommes. ICA:s färska hamburgare är så goda när man kryddar med grillkrydda och piffi. Vi tittade även på film ”My boss´s daughter. En skrattfilm. Vi hade både godis, jordgubbar och gurkstavar. Jag åt av jordgubbarna och gurkstavarna som vi dippade i gräddfil med tacokrydda i. Hur gott som helst. Jag var inte ens sugen på godiset. Det känns jättebra att sötsuget är borta. Det blev ganska sent. Kom i säng först efter kl 00.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar