Träning

Dagens träning

Efter två veckors halvseriös träning tog jag nu tag i det idag igen. Sprang 4 kilometer på bandet idag och det får duga för idag. Körde även styrketräning och det känns att jag tappat massor. Inte bra alls. Nu måste jag börja hårdköra igen. Det är jättesvårt när jag inte har någon motivation alls. 

Era bästa motivationstips tack! 🙂 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens träning

  1. Titta in på min blogg och häng med i min träning. Även min syster tränar en hel del så vi kanske kan tillföra lite motivation. Lägg upp ett veckoschema och följ det till fullo utan att fuska. Lycka till, kram Adam

Lämna ett svar