Vardagen

Godmorgon

Då var det fredag igen och jag jobbar 7-14. Efter jobbet tänkte jag åka och hämta ett paket från Kick´s. Har beställt en mascara och ögonskugga. Om man beställde över 250 så fick man även en gåva med lite produkter. Får se vad det är för något. 🙂 

Det är kallt ute idag och lite snö har kommit. Burr! Antingen så cyklar jag eller så promenerar jag. Har inte riktigt bestämt mig än. Men det känns som en cykeldag. Då kan jag vara hemma lite längre. Jag har tidsinställt några inlägg som kommer komma upp under dagen.

Hoppas att ni får en toppendag! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar