Vardagen

Ett foto i timmen

Alexandra kör med ett foto i timmen så jag har gjort likadant.


Frukost blev vaniljyoghurt och Start. Mums!

Bakat tekakor.

Pärlat lite. Två par örhängen har jag gjort.

Tittat på Sex and the city 2.

Lunchen blev makaroner och köttbullar samt tomat och rå lök. Mums igen. 🙂

Hämtning av barn från fritids och dagis. Samuel tyckte jackan skulle sitta bak och fram.

Alexander plockade löv till sig själv och Samuel.

I eftermiddag har vi lekt kurragömma och byggt en koja under Samuels säng. Efter det tränade jag, Samuel gick upp till en kompis och Alexander somnade i soffan framför Beethoven.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett foto i timmen

  1. Kul att se! Jag har också blivit inspirerad av alexandra och hade tänkt att göra ett foto i timmen i helgen men så blev Alva sjuk, och tyckte inte det skulle vara så kul med typ 10 foton där jag bär runt en grinig Alva 🙂 Tekakorna ser smarriga ut, blev lite sugen på att baka när jag såg dom! kram

Lämna ett svar