Vardagen

Godmorgon

                    

Här vaknar man upp till en snöig novemberdag. Det blåser svinkallt och snön yr. Dags att byta däcken på bilen, nu går det inte att skjuta upp längre.  🙂

I natt är andra natten inom en vecka som jag drömmer sanndrömmar. Det är obehagligt och jag gillar det inte. Med andra ord har jag sovit som en kratta.

Planer idag:

Pärla
Utvecklingssamtal med Samuel. Det blir spännande att höra vad de tycker.
Blogga
Få ut smycken på hemsidan
Städa

Oj det blev en lång lista. Bäst jag sätter fart. Hoppas att ni får en toppentisdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Mm, de örhängena var fina =) Gillar enkla örhängen.

    Kikade in på din hemsida oxå – va fina smycken du gör ♥. Återkommer nog hit oxå och kikar =)

    Ha en härlig dag!

Lämna ett svar