Vardagen

Dagens jag

Iklädd Avanna och leggings VeroModa. Halsband egen design.

Matchen som jag hade idag gick så bra. Lite placeringsmissar på fasta situationer annars bra. Tre varningar blev det och det är ovanligt i en dammatch. Varnade för ojust spel. Känns riktigt bra att det äntligen lossnat. Nej, nu ska jag inte tråka ut er med fotbollspladder.

Vi har ätit hämtmat: chickenmcnuggets och pommes frites. Senare blir det godis. Jag vill ha choklaaaaddd. Är så sugen….

Tidigare idag gjorde jag ännu fler smycken. Tänkte att jag skulle fota alla smycken jag gjort den senaste veckan för att se om det är något i kollektionen som jag känner fattas. Det finns många olika typer av smycken i min nya kollektion. Armband och halsband av läderband, namnsmycken, elastiska armband mm.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens jag

  1. jag vill klargöra att jag tror inte att de som röstar blått automatiskt är hjärtlösa människor, absolut inte.
    Och absolut inte du fina Hanna.

    Jag tror det är lite som så att är man redan blå hör man inte de rödas konkreta förslag och tvärom för man hör många gånger bara det man är kritisk mot.
    Sen är det allt som oftast så att de som sitter i opposition ofta låter mer " ni gjorde det här o det här fel" eftersom de ju måste påpeka sittandes regerings brister, precis som alliansen gjorde innan de kom till makten när de satt i opposition.

    kramar till dig gumman!

Lämna ett svar