Vardagen

Godmorgon lördag

Härligt med helg. Idag blir det bara en skön hemmadag förutom matchen jag har kl 3. Vädret är inte det bästa: grått och trist. En perfekt dag för att tända ljus och bara ha det mysigt.

Igår kväll satt vi och tittade på den svenska filmen Offside. Så jäkla rolig. 🙂 Inget godis blev det, vi har ju godisstopp. Ahlgrensbilarna som jag tryckte i mig tidigare gills inte va? Skämt åsido, mitt sötsug är hopplöst. Finns det något i godisväg i skåpen så kan jag inte låta bli….

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon lördag

  1. Vi satt kvar i soffan efter Doobidoo och såg också Offside. Är inga fan av fotboll men oj så kul den här filmen va 😉 ( eller va det bara vi som va fredagströtts??)
    Vi har också en lugn(?!) lördags idag förrutom att vi ska åka och titta på Mora Träsk till sonens förtjustning =)
    Ha en bra helg!

Lämna ett svar