Vardagen

Dåligt humör

Trots en trevlig kväll är jag på urdåligt humör. Gillar inte känslan av att komma hem lite senare och känna att man borde krypa i säng på grund av tidig morgon imorgon. Har hur mycket som helst jag vill göra. Planera och prioritera måste jag bli bättre på. Inte lätt när det känns som att jag inte är hemma något. Jobb hela tiden, barnen som vill ha sitt (det är bara skoj, 🙂 ) alla hemmasysslor + företaget. Jag behöver mer tid. Att jag är så förjordat trött hela tiden gör inte saken bättre. Sömnbrist = energibrist och dåligt humör.

Nej, nog gnällt för ikväll. Imorgon är det fredag och då ska jag vara glad. En ledig helg framför mig. Det kommer bli skönt och jag har lovat mig själv att bara njuta! Och döma två matcher…..

 

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dåligt humör

Lämna ett svar