Vardagen

Hemma bäst

Idag: skjorta vila, leggings Vila, örhängen Ginatricot, halsband Hannadesign och diadem från Glitter.

Åh så ljuvligt att komma hem efter en dag på jobbet och bara kunna ta det lugnt en stund. Grabbarna är iväg till frisören så jag har lägenheten för mig själv en stund. Ska alldeles strax sätta mig vid pärlorna. Har gjort ett nytt halsband som jag tänkte visa men det gör jag lite senare.

Ikväll ska vi iväg och träffa några vänner. Vi har inte setts sedan innan sommaren. Ibland kör det ihop sig så man aldrig är ledig samtidigt….. Det kommer iallafall bli jätteroligt.

Vad har ni gjort idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar