Vardagen

Godmorgon lördag

Jag känner mig energilös. Har jobbat alldeles för mycket den senaste tiden. Så det är härligt med helg nu. Hade en match igår som assisterande och den gick jättebra. Kul att det går framåt. Har något konstigt för mig med handen när jag pekar inkast och det måste jag träna bort… match ikväll också. Pojkar 16Elit. Jag är lite nervös inför den men det går säkert bra.

Idag kommer Tovah och Noel hit. Det kommer bli skoj. Vi ska äta god mat och om de vill gå på bergadagen. Det är en massa aktiviteter i här just idag.

Hoppas ni får en toppenlördag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar