Vardagen

Godmorgon söndag

Igår hade vi jätteroligt. Det var ju Bergadagen här så vi gick dit. Samuel åkte skylift och Alexander red på en liten shettis. Trodde han skulle ångra sig men han tyckte det var jätteroligt. Noel fock hjälpa en trollkarl som uppträdde.

Igår var jag ganska dålig i matchen som jag dömde. Vet inte riktigt vad jag höll på med. Inkonsekvent var jag och var felplacerad så jag missade en del situationer. Det är tur att jag har den där matchen i ryggen som jag var så jäkla bra i. Annars hade mitt självförtroende varit nere i botten.

Jag har match klockan 12 i Vreta kloster idag. Annars ska jag bara ha en lugn hemmadag. Lek med barnen och pälrpyssel tänkte jag.

Hoppas ni får en skön söndag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon söndag

Lämna ett svar