Vardagen

11 januari

Haha, Alex ser lite sur ut. Han somnade i soffan igår och jag tog bilden just som han rörde huvudet mot soffan.

Idag vaknade jag och känner mig lite ledsen. Varför jag är det kan jag inte gå in på. Men det löser sig. Idag är ju en rolig dag: Alexander fyller fyra år. I eftermiddag blir det paketöppning och mat: han ville precis som Samuel ha hamburgare och pommes frites.

Bloggar mer senare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “11 januari

  1. sv; jo, jag tycker det är på en liten dum tid nu för tiden. ska ju vara på onsdagar klockan nio som det alltid varit 😛

Lämna ett svar