Vardagen

Bilder från idag

Vi har firat Alex´s födelsedag med mormor och morfar. På tårtan har vi satt Alexanders favorit: tåg. Mr R är helt makalös på att göra goda tårtor. Kombinationen av grädde, vaniljkräm, jordgubb och banan. Mmm, det vattnas i munnen när jag tänker på det.

Imorgon börjar Samuel i skolan igen efter ett långt och härligt jullov. Tråkigt att inte ha honom hemma hela tiden men så är det nu. Men vi har haft det bra, tankat batterierna.

Hoppas ni får en skön kväll, nu ska jag titta på Ugly truth med Catherine Heigl.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bilder från idag

Lämna ett svar