Vardagen

Mamma, jag vill ha ett halsband

En trött liten kille

Samuel såg när jag gjorde klart en beställning och då sa han att han också ville ha ett halsband. Det skulle vara en bricka som det står Samuel på. Han blev jätteglad.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mamma, jag vill ha ett halsband

  1. Vad roligt att han också vill ha ett! Extra roligt när mamma har gjort det ju, eller extra roligt för mamma kanske att han vill bära det? 🙂

    Snyggt med kulkedja!

Lämna ett svar