Vardagen

Måndag

Dagens shoppingtips får bli denna Klänning från Nly Trend. Älskar färgen och jag har en liknande i garderoben. 
Jag har pluggat effektivt hela förmiddagen och tar mig nu en liten pluggpaus med att blogga lite. Fokuset har idag legat på njursvikt och taktil massage. Det ska bli kul att framöver få testa massagen i praktiken.
Det är strålande sol idag så i eftermiddag blir det en löprunda i skogen. Min match som jag sett fram mot hela veckan har blivit flyttat till torsdag, tråkigt då jag har fotbollsabstinens. Tur då att den inte är inställd utan bara flyttad. 
Vad gör ni idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag

  1. Vilken fin klänning! Och taktil massage är så spännande.. Fick en kortare föreläsning om det när jag jobbade på ett äldreboende för några år sedan

  2. Idag har jag haft ledig dag och varit på äventyrsbad med tjejerna – kul! 🙂
    Löprunda i skogen….åhhh, jag vill komma igång!! Och det värsta är ju att det bara är jag själv som kan se till att det blir så….kan inte skylla på någon annan!
    Kram!

Lämna ett svar