Personligt

Min trygghet

När man varit tillsammans så länge som jag och Rickard varit är det lätt att känna sig helt lost och kanske ibland tvivla. Idag kände jag så starkt att det är han och jag mot resten av världen. Min styrka och min trygga hamn. Spelar ingen roll vad som händer runt omkring. Jag älskar dig!♥

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min trygghet

  1. Vi har hängt ihop i 17.5 år och varit gifta i 10 år och visst har man dagar man undrar..men det är nog de dagarna som får en att hålla ihop…ingen har det sockersött i rosa varje dag!
    kram

  2. <3 Vad härligt att höra!
    Tack fina du för halsbandet du gjort till mig! Blev så nöjd och barnen har stolt berättat på dagis och för kompisar och fröknar om att mamma har ett halsband med deras namn på!!
    Kram!

Lämna ett svar