Vardagen

Gårdagen

Igår hade vi tänkt åka till St:Annas skärgård men precis innan vill skulle åka kom sms från Rickards bror om att ses på badet en stund. Det var länge sen vi sågs så valet var inte särskilt svårt. Vi hade några roliga timmar där och sen bjöd vi på grillat hos oss. Kul för barnen med en riktig kusinträff.
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Gårdagen

  1. Låter som en trevlig dag! Vi har vilat lite från badet idag, blev bara ett kvällsdopp. Imorgon blir det nog badparken igen 🙂

Lämna ett svar