Träning

Dagens träning

Idag träffade vi Laura på löparbanan igen. Jag testade att jogga lite men efter bara några steg fick jag jätteont så det var bara att glömma att kunna löpträna. Jag värmde upp inför dagens styrkepass genom att cykla medan Laura sprang 2 kilometer på tid. Hon sprang riktigt bra så det var kul!
Benlyft
Därefter byggde Rickard upp en liten bana med olika övningar. Övningarna var grodhopp (inte jag, jag hoppade på ett ben), utfallsteg, magövningar och armhävningar. Detta upprepades tio gånger men på den sista så var inte jag med utan jag sprang ett varv runt hela löparbanan baklänges. Jag får inte ont i höften av att springa bakåt, bara mjölksyra vilket är precis som det ska vara.
Jag körde teaser, totalt 40st.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar