Vardagen

På Smultronstället

Ikväll ville barnen åka till Smultronstället så vi åkte dit för att äta glass i stora lass. Kön var ganska lång när vi kom dit men det går fort. Under tiden lekte barnen på lekplatsen. Det var verkligen fullt ös.
Det är alltid så svårt att välja för man vill testa allt.
Idas klänning är ny från HM. Var skeptisk till rutorna men den är så fin på. Det är ingen idé med något annat än klänning till henne, hon vägrar allt annat.
Min glass, brukar sällan ta samma och jag vet inte vilken som är min favorit. Alla är goda på olika sätt.

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “På Smultronstället

  1. Så mysigt med ett besök på Smultronstället. Jag älskar glass! Bland det bästa och godaste som finns 😀
    Synd bara att ätstörningen ska förstöra för mig o inte "tillåta" mig att äta av det. Innan säsongen på Smultronstället är över i år ska jag ha smakat åtminstone 1 glass där!
    Svar: Tack! Jag hoppas med på en liten extra slant genom försäkringen 🙂
    Kram

Lämna ett svar