Vardagen

Promenader

Det där med att ta promenader på rasten är riktigt härligt. Att jag inte gör det jämt fattar jag inte. Men det är ingen värme i luften, vinden är verkligen isande.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Promenader

  1. Nej, det är ingen värme alls… Känns inte som det är 19 maj idag. Hoppas verkligen att värmen kommer snart, den är efterlängtad!
    SV: Nej, jag håller med. Det är som vi inom handikappidrotten. Paralympics får mer uppmärksamhet nu än tidigare, visst, men trots minst lika hårt slit som OS-idrottare får man inte i närheten av samma uppmärksamhet som dem. I nästan fyra år, bortsätt från paralympics, kämpar och sliter man i det dolda och får knappt någon uppmärksamhet alls. det är synd tycker jag…

Lämna ett svar