29 maj 2023

Dömt match

I eftermiddags var jag och dömde en träningmatch mellan div3 och div 5 tillsammans med två andra tjejer. Det var en riktigt roligt match då det var juste spel och högt tempo. Det är alltid roligt att döma i tjejteam.
Jag kände under matchen att jag behöver komma igång med snabba intervaller igen och explosivitetsträning. Imorgon ska vi springa löptest med division6domarna men på onsdag ska jag komma igång igen med annan typ av träning. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: