Forever Living

Inspirerad

Ni kommer få hänga med mig på en otroligt spännande resa. Idag höll Caroline en övningspresentation med en vän till mig och jag satt bredvid och lyssnade. Jag var en av de första som hon höll en presentation för i början av förra sommaren och det var intressant att höra om den resan hon gjort sedan dess. En resa om personlig utveckling och en fantastisk möjlighet.
Vi ska ses imorgon och göra upp planer för framtiden. En spännande kväll nu i slutet av augusti är inbokat när vi åkter upp till Stockholm tillsammans för att lära oss mer och så en dag i Stockholm i slutet av oktober där det kommer vara föreläsningar om personlig utveckling. Det kommer bli så galet kul!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inspirerad

Lämna ett svar