Barnen

En familjelördag

Redan tidigare i veckan sa jag till barnen att på lördag får de inte hitta på något med sina kompisar för idag var planen familjelördag. Baka julgodis och ta upp granen bland annat hade jag tänkt mig. Jag ville baka kakor och glutenfria lussekatter också men det får bli till veckan. Vilken dag det blev. Alla barnen har varit på bra humör, inget kiv eller stök utan vi har bara haft det mysigt tillsammans.
Vi har bakat pepparkakor och dekorerat dem. Julgodis är klart sånär som på att koka chokladkola. Mandelkulor, knäck, polkabräck och rockyroad ligger i kylen och väntar och jag har inte kunnat låta bli att nalla av godiset.  Mums filibaba!
Ida gillar verkligen Luciamorgon. Idag undrade hon varför ”hon (Cecilia) skakar på huvudet när hon sjunger”. Ja du, det undrar jag med, var mitt svar. Trodde inte hon tänkte på det faktiskt.

Efter allt pysslande med godis och pepparkakor gick vi ut i skogen för att äta lunch. Klockan var rätt mycket när vi kom dit så det dröjde inte länge förrän det var kolsvart i skogen. Men en varm eld, korvgrillning och marschmallows var pricken över i:et.

 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En familjelördag

Lämna ett svar