Change 9

Min upplevelse av C9

Idag är sista dagen på C9. Minns ni mina mål?
1. Bli piggare
2. Jag vill bli av med mitt sockersug.
3. Jag vill få en riktig nystart och sedan verkligen kunna hålla livsstilen.
Ni som följt min blogg vet att mitt största problem är att det är allt eller inget. Lite är liksom aldrig nog. Äter jag en bulle vill jag ha två till osv. Därför har det varit så skönt nu under c9 att ha nolltolerans vad gäller sötsaker. Jag mår bättre, känner mig både piggare och gladare när jag inte äter onyttigheter. Under de här dagarna har jag heller inte ätit vitt mjöl och jag har inte lika ont i magen som innan c9. 
För den som viil ha en riktig motivationshöjare, en kickstart till att få nya vanor och verkligen bryta en ohälsosam livsstil är C9 perfekt. Men den kräver mycket vilja, det är definitivt ingen picnic. Det är ingen viktminskningskur, det är inte det som är huvudsyftet så därför kommer jag inte skriva ut mina resultat vad gäller den biten. Det är inte väsentligt, alla går heller inte ner i vikt av C9. Jag vill trycka på hälsoeffekterna:
– en motivationshöjare
– en kickstart
– den tar effektivt bort sötsug.
Mina mål är uppnådda så är jag nöjd!

Avslutar med en teaser på Aker brygga i Oslo. Lise är fotografen.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min upplevelse av C9

Lämna ett svar