Inspiration

En nostalgitripp

Jag har skapat en spellista på Spotify. En lista med härliga gamla 90-talsklassiker. När jag jobbade ikväll så kom jag och Anna in på gamla låtar så medan jag städade golven lyssnade jag på låtar från min barndom och tonårstid. Kommer du ihåg de där samlingskivorna? Mr Music hette de. Jag googlade och de har nyligen slutat med sin klubbverksamhet. Men coolt att de fanns från 1982 till 2016.
Min spellista kommer bli perfekt när jag ska springa. Låtarna är valda med omsorg och de får det att spritta i hela kroppen på. Jag som inte ens tycker om att dansa, hehe. Ser fram mot att provspringa listan efter jobbet imorgon. Jag förväntar mig racer i benen.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En nostalgitripp

  1. Den vill jag ha! Inte till att springa, det gör jag utan musik i öronen. Men till spinningcykeln! Älskar gamla godingar! (det kanske är för att jag börjar bli en sån själv.. haha!)

Lämna ett svar