Barnen

Samuels födelsedag

Jag ville såklart göra en nyföddfotagrafering med Samuel och den första bilden jag tog blev inte alls bra. Det var också den bilden som hamnade i tidningen…. Jag åkte tillbaka någon månad senare och tog den här bilden istället.
Idag är ingen vanlig dag för idag är Samuels födelsedag! Fjorton år fyller han. 07:54 den 26 december 2003 föddes han efter en tjugoåttatimmar lång förlossning.  Jag hade precis fyllt tjugo när jag fick honom. Jag minns att jag tyckte att jag inte var särskilt ung. En vän hade fått barn ett halvår före mig så jag var inte ensam i vänskaran. Jag kan däremot tänka nu när jag ser andra nitton-tjugoåringar att jag i princip var barn själv när jag fick Samuel. Man är inte så stor i den åldern.
Samuels paket ligger på en stol här i köket och väntar. Han ville ta sovmorgon så paketöppning blir det senare. Han kommer få ett presentkort bland annat som jag tror att han kommer bli väldigt nöjd över.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar