Bakning

Frallor till soppan

Du behöver:
50 gram smör (jag tog kokosolja)
2 ägg
2 dl yoghurt eller creme fraiche
0,75tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl mandelmjöl eller 1 dl kokosmjöl
1 dl pofiber
2 msk fiberhusk
2 tsk solrosfrön
Gör så här:
Börja med att ställa ugnen på 175 grader. Vispa sedan samman ägg, smält smör, yoghurt, salt och bakpulver. Häll därefter i övriga ingredienser och låt stå i fem-tio minuter så att husken och pofiber hinner abosrbera vätskan så att degen blir fast. Rulla till sex bollar och lägg dem på ugnsplåten och strössla sedan över solrosfrön. Grädda i ca 15.20 minuter eller tills de fått fin färg.
Receptet hittade jag HÄR.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Jag har också drömt om att plugga till sjuksköterska men har utbildat mig till specialistundersköterska inom palliativ vård/avancerad omvårdnad och specialistundersköterska i akutsjukvård och intensivvård. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!