Träning

Stark och snabb

Godmorgon fredag! Den här dagen har startat på bästa tänkbara sätt med intervaller med Sofia och brorsan. Jag sprang 4*800 och 400*4 med 200 meter joggvila mellan varje. Idag hade vi vingar under skorna, jag sprang 20 sekunder snabbare än vad jag brukar och Sofia… Ja, hon är alltid helt outstanding!
Frukosten idag blev en chiapudding med spirulina, overnightoats, ananas, blåbär och så hemgjord granola. Haha, min chiapudding ser typ giftig ut eller som att jag tagit fel och slängt i Idas gröna målarfärg. Det blev lite väl mycket spirulina så inte supergott men ihop med det andra så gick det allt ner.
Jag önskar er en härlig fredag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Stark och snabb

  1. Låter som en härlig start på fredagen! Själv så startade jag dagen med att meditera innan frukost. Inte så dumt det heller. Önskar dig en trevlig helg! Kram på dig!

Lämna ett svar