Kanallöpet 2017

Byta fokus

Det här ser jag fram mot, långpass i solen med Rickard!
Det är cirka två månader kvar till mitt halvmarathon och det är hög tid att byta inriktning på träningen. På grund av löptestet har det varit mycket fokus på snabbhet och korta intervaller. Nu ska det istället satsas på längd och Rickard har gjort ett riktigt bra schema till mig som jag bara längtar efter att få hugga tag i. Det kommer bli tufft men jag älskar utmaningar.
Den här första veckan ska jag få in ett långpass och långa intervaller, 5*4 minuter. Jag kör igång med de långa intervallerna imorgon bitti på bana. Jag ser fram mot det och alla andra pass som Rickard har planerat för mig. Styrketräning är inbakat i programmet och där kommer det ligga fokus på explosivitet då jag verkligen måste bli snabbare. Häng med, nu kör vi!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar