Vardagen

Lördag

Jag är buzzador och nu har jag fått testa två tesorter. Först ut är Lipton Surprising Russian Grey, Jag gillar teer som har lite mer fruktig smak så där passar mig perfekt. Ihop med mitt fröknäcke var det jättegott.
Godmorgon lördag! Det är dags att jobba helg igen och det känns som att jag alltid jobbar helg nu för tiden. Fast så är det inte, jag är ledig nästa helg.exempel. Jag slutar åtta ikväll så det blir en lång dag. Önskar er en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lördag

Lämna ett svar