Pilates

Morgonpilates

Godmorgon! Jag har startat dagen med 40 minuter pilates. Både bästa och sämsta sättet att starta dagen på. Bästa för att jag blir pigg och jag älskar det och sämsta för att jag verkligen är jättestel på morgonen och har ont överallt och känner mig jättedålig. Öva, öva, öva Tänker på citatet som beskriver pilates och idag var det inte så mycket kontroll. Fast det ska jag kanske inte skriva egentligen eftersom jag inte har en spegel framför mig och kan se hur det ser ut. Mer än en gång har jag konstaterat att känslan inte stämmer med hur det faktiskt ser ut.  ”Pilates is stretch and strength with control”

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Morgonpilates

  1. I mina ögon ser det väldigt proffsigt ut.
    Jag gick tidigare på morgonyoga här i Bangkok, jobbigt eftersom också jag är så jäkla stel på morgonen. Men när man var klar var man desto mjukare, bra start på dagen.

  2. Jag kör ju BJJ Brasiliansk jiu jitsu vilket tar mycket stryk på muskler och leder. Jag börjar alltid min dag med en lång varm dusch. Efter det är det mycket smidigare att träna utan stelhet.

Lämna ett svar