Träning

Dagens träning

I förmiddags körde jag ett löppass på löpbandet. (Tog bilden utomhus, hur rolig selfie blir det inomhus liksom? 😋.) Det blev tio × en minut + en minut joggvila mellan varje. Det kändes piggt och lätt i benen så det blev ett bra pass. 

Jag och Rickard drog även till gymmet. Där blev det rodd och en promenad för mig på löpbandet och så körde vi olika styrkeövningar. Fokus låg i första hand på explosivitet men så blev det maxstyrka i benpress och en rad andra övningar. Det blev ett kul pass och jag fick inspiration till ett blogginlägg som jag ska försöka hinna skriva i veckan. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens träning

    1. Ja det var riktigt härligt. Imorgon tänkte jag försöka ta mig till gymmet och köra det där spinningpasset som inte blev av i tisdags.

  1. Vad skönt att du kunde stå ute i bara tröja och ta en selfie måste vara rätt skönt ute hos dig fast det är december :)Låter som du fick en bra dag 😀

  2. Låter som ett riktigt bra träningspass. Det är så underbart att få känslan av att man är viktlös och skulle kunna hålla på hur länge som helst. Det är såååå underbart! 😀 Hoppas att du har haft en bra dag 🙂 // Petra Elisabeth

  3. I helgen har jag ett projekt. Jag ska få undan där nere i källaren så att jag kan få fram våra maskiner. Vi har för tusan ett helt gym. Vi har ene rodd, därför jag kom och tänka på det. =)

    1. Åh vad grymt att ha ett eget litet gym hemma. Vi har löpband och ett gäng vikter, pilatesboll och olika typer av band. Hade varit grymt att kunna få plats med någon maskin också. Men då vill jag ha en reformer och en cadillac. (Pilatesapparater.)

Lämna ett svar