Vardagen

Sommaravslutning med domarklubben och födelsedagsfirande

Igår hade vi sommaravslutning med domarklubben. Några av oss samlades redan till klockan ett för att göra i ordning i lokalen och se första VM-fotbollsmatchen som började klockan två. Planen var även att grilla så dagen innan hade jag och Rickard fixat potatitssallad, snacks och läsk. En annan domarkollega fixade kött som skulle marineras och sedan grillas lagom till klockan 17-matchen, en väldigt sömnig historia som ingen var särskilt intresserad av. Själva höjdpunkten började klockan 20, Argentina – Kroatien och vilken match Kroatien gjorde. Argentina är verkligen inget storlag längre, inte om man dömer efter den här matchen vill säga. Kroatien vann med 3-0 och det första målet kom på en riktigt dålig rensning av Argentinas målvakt. Jag såg nästan hela matchen, sovit dåligt natten till igår så somnade från vid några tillfällen. Så trött!
Idag har jag jobbat till två. Tradition på midsommarfton är att Folkungagillet kommer och spelar och dansar. Det är mycket uppskattat! Efter jobbet så åkte jag hem en sväng, bytte kläder och därefter åkte vi hem till mina föräldrar för att fira Marcus som fyller år idag. Det var inget grillväder men vi åt så god mat.
Idag bjöds det på fläskytterfilé, potatissallad, svampsås och grönsaker. Som vanligt är så gott! Jag hade sagt att jag skulle fixa egen efterrätt. Men gissa vad, det glömde jag såklart bort. Så det fick bli glass och mm, har du testat GB:s stracciatella? Den var bara så god och jag åt kanske lite för mycket för att det ska vara bra för min stackars mage. Men idag var det värt det!
Den här glassen är alldeles lagom, inte för söt, inte för stark chokladsmak och härlig vaniljsmak. Mums! Har du haft en bra midsommar?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sommaravslutning med domarklubben och födelsedagsfirande

  1. Ja lugn och skön har midsommarafton varit. Vi åt sill på balkongen och mitt i alltihop började det ösregna. Men vi har inglasat så vi behövde inte rusa därifrån. Fleectröjetemperatur dock. Men det var ju lite bra väder också. Fint med midsommarfirandet på ditt jobb.

Lämna ett svar