Träning

Bästa sättet att starta dagen

Jag har tolv timmars jobb framför mig, slutar nio ikväll. Jag är inte helt hundra på att jag har lust att träna på rasten (inte löpning iallafall) så jag klev upp extra tidigt för att hinna springa en runda och även mjuka upp kroppen med stretch. Som vanligt blev det en femma med racer i benen. Underbart sätt att starta dagen på och nu känner jag mig pigg och redo för en dag på jobbet. Färska jordgubbar, citronkvarg och hemgjord granola i stora lass blev dagens frukost. Fräscht och gott!
Just nu längtar jag efter intervaller, springa snabbt på bana var länge sedan nu. Jag har två matcher kvar, tisdag och onsdag och därefter är det sommaruppehåll. Då ska jag passa på att träna allt det där som inte blir under fotbollssäsong. Starkare och snabbare ska jag bli! Önskar dig en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bästa sättet att starta dagen

  1. Här blev det också en joggingrunda. Men det gick inte så snabbt. Nåja, jag jagar inte tider just nu. Det viktiga är att komma iväg .

    1. Äsch, tiden är precis som du skriver inte det viktiga. Inte när man tränar för hälsans skull. Men jag måste ju bli snabbare eftersom jag har min roll som domare. 🙂

Lämna ett svar