Barnen

En liten flicka

Alltså jag har nog visat dessa bilder på lilla Ida förut men kände bara att jag ville lägga ut dom igen. Tycker de här bilderna beskriver Ida så bra. En tjej med ett hjärta av guld, som alltid är glad (nåja, för det mesta iallafall). Bilderna är från när vi åkte till Grensholms borgsruin för två somrar sedan. Ett ställe som jag gärna åker till igen framöver. Om det bara kunde bli lite värme. Vädret som är nu kan göra vem som helst lite trött….. Sol och kyla om vart annat. Fast igår var det varmt och det var riktigt härligt. Underbart!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En liten flicka

  1. Håller med dig om att det är kallt ute nu. Använder tom halsduk vissa dagar. Men mycket pga att jag har problem med värk i nacken.

  2. ÄLSKAR bilder som man verkligen känner i hjärtat för, där personlighet lyser igenom. Jättefint att du delar med dig och att vi får se! 🖤

Lämna ett svar