Allmänt trams

Mitt bloggår 2019

Jag blev inspirerad av Mina att skriva om mitt bloggår. 2019 är året då bloggen delvis ändrat inriktning, med mer hälsa och mindre om barnen. Barnen vill helst inte synas på sociala medier så därför skrivs det inte så mycket om dem.
Jag har skrivit mer om det jag tänker och tycker kring vissa saker vilket har väckt reaktioner och det tycker jag är kul. Man måste inte hålla med men diskussionen har varit på en bra nivå. Totalt sett har bloggen varit mer välbesökt i år men jag skulle vilja att bloggen växer ännu mer. Tankarna fortsätter också om att jag kanske egentligen skulle blogga på egen domän. Men jag tror inte det, hannafialotta är jag.
Har du några önskemål om vad du vill se mer av i bloggen? Skriv gärna en kommentar om du har något ämne som du vill att jag ska skriva mer om. 🙂
Mina mål för bloggen 2020 blir iallafall:
– Mer om pilates, träning och hälsa. Såklart ska du få följa min resa mot en friskare och piggare Hanna.
– Jag har ett par kategorier som jag skulle vilja damma av. Läkande pilates tex
– Jag skulle vilja börja med små utmaningar.
– Redan inför 2019 satte jag upp målet att lägga upp en pilatesvideo i månaden. Det blev dock svårt i praktiken att genomföra. Men en önskan blir ändå fler videos. Det behöver ju inte vara långa klasser varje gång.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mitt bloggår 2019

    1. Ja, både och. Det är det som är det fina med pilates. Både vältränade och otränade kan bli rejält utmanade i mina klasser.

  1. Jag vill se mer bra enkla träningstips för mig som har skadat ena armen 🙂 kanske vloggar där du tränar och så där 🙂 Jag tror de skulle uppskattas faktiskt 🙂 Ursäkta för svarskommentaren men du ville ju veta – aaa de finns en portal som lurar bloggare på statestiken tyvärr 🙁 Jag valde att lämna för ryktet spred sig bland bloggare och ja..vi kan ta de mer privat sen via messenger eller dylikt om du vill veta mer

  2. Kul att du skriver om ditt bloggår. Det är så nyttigt att se tillbaka och upptäcka stt de ändringar man gjort är för sin egen skull. Viktigt att skriva om det man brinner för, då blir det allra bäst. Det fram emot att fortsätta följa din blogg ❤

Lämna ett svar