Vardagen

Blompladder

Igår hade jag besöksrekord här i mitt lilla krypin. Inte högsta besöksantalet någonsin men högsta för i år. Det tyckte jag var väldigt trevligt faktiskt. Rickard ligger och sover efter att ha jobbat natt och barne är i skolan så jag har huset för mig själv. Nästan. Jag körde igång en maskin tvätt imorse som snart är klar att hängas, ikväll har jag sista tillfället med pilates i Mjölby. Annars är dagen oskriven.
Det jag borde göra men inte har lust med är att gå till affären och köpa blomjord och plantera mina palettisar. Rötterna växer så det knakar och bladen börjar nu bli riktigt frodiga. Ganska bleka dock men de får inte så mycket sol på baksidan och i köksfönstret vågar jag inte ha dom. Där kommer de istället bli brända.
Något annat trevligt är att elefantörat trivs som fisken i vattnet och att tre av mina orkidéer blommar. Händer typ aldrig men jag har varit duktig på att vattna. 

Nåja, en blommar och två är på gång. Fast den som blommar har gjort det några veckor nu. Helt otroligt känner jag som inte har gröna fingrar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Blompladder

  1. Mycket palettblad överallt nu. Vårdar mina ömt också så får jag se om jag kan hålla liv i dom ett tag. Tydligen ska de ha både mycket ljus och att man vattnar dom regelbundet.

Lämna ett svar