Träning

4*500

Jag hade tusen ursäkter (nåja…) till att inte träna idag. Men så fick jag lite feeling ändå. (Läs gav mig själv en mental spark i baken). Jag letade upp en film på Netflix, fick bli filmen ”sing”. Tyckte den var väldigt bra faktiskt, rekommenderas.

Iallafall så sprang jag mina 4*500meter. Vårt löpband har fastnat i uppförsbacke och Rickard har mekat lite med bandet. Men det är inte helt platt ändå. Känns att det går lite uppför och det är ju bra. Då blir det inte lika stor skillnad mellan att springa ute och på löpbandet sedan. Löpningen var slitsam men tänker att det är då det ger som mest.

Avslutade med att stretcha igenom kroppen samtidigt som jag såg klart på filmen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “4*500

  1. Ibland behöver man en spark i baken för att komma igång. Sedan inser man att det var helt rätt och kan känna sig riktigt nöjd.

  2. Bra där att du gav dig en spark i baken. Jag själv älskar filmen Sing och det finns faktiskt en tvåa. Den är också väldigt bra. Det är väldigt bra att du har Rickard som kan hjälpa dig med löpbandet. Som du skriver så tar det lite extra när man springer i motlut än när det är plant.

  3. Tror alla kan känna igen sig i att ibland ha tusen ursäkter att inte träna. Men känns då så skönt när man är igång.
    Så bra att du satte på en glädje fylld film att titta på medans du gjorde din träning 😅👍.
    Bra att din sambo kunde laga gåbandet lite. Ja, uppför ger lite än helt slät. Bra tanke 👍. Två flugor i en smäll 😊.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar