Min vardag

Äntligen….

…. Har jag fått svaret på tentan som jag skrev i maj. Även denna gång lyckades jag prestera på VG-nivå så jag är jättenöjd! Har ju haft tankar om att hoppa av men det vill jag såklart inte längre. Vet ju att om jag verkligen hoppar av så kommer jag ångra mig så det är egentligen inget alternativ…..

Annars då? Jag cyklade imorse och vädret bjöd på strålande sol men bara elva grader. Höstkänslan är total…. Jag trotsade vädret genom att ha både korta brallor och en tunn långärmad tröja. Det var lite kallt såklart men jag fick snabbt upp värmen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Äntligen….

  1. Hej! Kul att du tittade in på min blogg. Kikade lite som hastigast på din och förstår att du gillar träning och fotboll:) Det gör jag och min man också. Samt att resa. Just nu är vi i Montenegro. Annars har det inte blivit så mycket resande sen corona. Bara lite. 2014 var vi i Brasilien på fotbolls-VM, det var en häftig upplevelse. Förstår att du har problem med en fot, jobbigt. Jag älskar att springa och längtar efter det nu när jag är borta. Kan inte springa på asfalt och inte heller i denna värme. Har varit mellan 34-38 i skuggan, men idag bara 29 grader.
    Kram Mia

    1. Det kan jag tänka mig att det var riktigt häftigt att få se VM- matcherna live i Brasilien. Vilken upplevelse. Ja, det är riktigt jobbigt med min fot, saknar att kunna springa och det känns som att jag tappar allt nu när jag inte kan träna. Men jag försöker bibehålla konditionen med att cykla några gånger i veckan.

Lämna ett svar