Min vardag

Att prata om

Godmorgon! Hoppas att du mår bra och att du har sovit gott. Jag har precis parkerat bilen och är på väg till jobbet när jag skriver dessa rader. I bilen ligger fotbollsväskan. Direkt efter jobbet så åker jag för att döma en herrar division 6-match. Har känslan av att det kommer bli en tuff drabbning. Det ska bli kul!

Dagens wordpressfråga är denna: ⬇️⬇️

Vilka ämnen tycker du om att diskutera?

Jag tycker om att prata. En del tycker kanske att jag pratar för mycket. Vissa ämnen har jag även särskilt svårt att sluta prata om och det är dessa nedan. Ämnen som jag brinner lite extra för.

  • Pilates
  • Träning
  • Hälsa
  • Covidvaccinen och pandemin
  • Fotboll och situationer som hänt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Att prata om

  1. Man tycker väl alltid om att prata om sådana ämnen man brinner för.
    Något ämne som jag inte vill prata eller diskutera är nog politik.
    Ha en bra jobbdag och lycka med matchen.

Lämna ett svar