Söndagslistan

Söndagslistan vecka 17

Det är valborgsmässoafton idag. Det har jag ärligt talat inte haft en tanke på. Tanken på att ge mig ut i blåsten känns inte heller så lockande. Det jag ska spendera eftermiddagen på: plugga, känns väl inte så där jättekul heller men det är ett måste. Snart kan jag sätta check på termin 2. Räknar iskallt med att jag kommer bli godkänd på tentan.

Känsla: Den här veckan har jag kämpat hårt med att inte döma och att försöka förstå. För vad hjälper det att döma? Inget alls, tvärtom gör det bara att jag hamnar i en spiral av dåliga tankar. Däremot så har jag misslyckats kapitalt med att försöka förstå för det går faktiskt inte.

Väder: Det blev ett rejält väderomslag så veckan har varit kall. I torsdags när jag dömde fotboll valde jag att ha underställ på mig. Det hade jag inte igår och gissa om jag frös. Fast mest om armarna då jag inte hade någon underställströja på mig. Det var dumt men blev varm rätt snabbt ändå.

Ett säkert vårtecken: Vi (läs Rickard) klippte gräsmattan igår och något som är ett typiskt vårtecken här där vi bor är att börjar en klippa gräset så tar det inte lång tid innan grannarna också gör det.

Träning: Fotboll och pilates har varit veckans fokus. Var får du din energi ifrån frågade min kollega mig när jag berättade att jag skulle flexa tidigare för att åka iväg och döma fotboll. Svaret är att jag vet faktiskt inte. Men om jag får spekulera helt fritt så tror jag att det är så att fysisk aktivitet ger ork och energi. Till en viss gräns såklart, man kan inte köra slut på sig själv jämt. Imorse till exempel så satte jag mig på cykeln och trampade iväg men efter 500 meter vände jag och tog bilen istället. De dåliga ursäkterna fick helt klart vinna….

Tanke: Att man kommit till en punkt där något inte är värt att kämpa för är så otroligt sorgligt.

Veckans tänkvärda:

  1. En intressant teori från Ann-Cathrine Engwall. Blir det fler biverkningar om vaccinet hanterats korrekt jämfört med om inte? Något som däremot är stämmer är att vissa batcher varit mer biverkningsbenägna. Vad det beror på kan man bara spekulera i just nu.

Nr 2. Ann Fernholm jobbar mycket för att livsmedelslagar ska följas och att företag inte ska kunna luras. Hon delar mycket tänkvärt på sin sida på Facebook. Om du inte redan följer henne så är det helt klart veckans hälsotips.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar