Min vardag

Bloggrelaterat

Jag tycker det är så kul med min blogg och det här året vill jag utveckla den vidare. Så jag har suttit och klurat över olika teman, skrivit inlägg och tidsinställt. Så bloggen kommer inte stå tom även om jag framöver har bloggtorka eller bara för mycket i och med sista terminen i skolan. Hoppas att du vill fortsätta läsa.

 • Måndag: Tänker mig motivation och pepp inför den nya veckan.
 • Tisdag: Tipstisdag.
 • Onsdag: Träningstips/blogglistor. Jag tycker att det är roligt med blogglistor för då får man lära känna personen bakom bloggen.
 • Torsdag: Jag tänker att torsdagar kommer vara pilatesfokus eftersom jag tidigare har haft min pilateskurs i Mjölby på torsdagar.
 • Fredag: Fem en fredag såklart. Elisas temafrågor är alltid roliga att svara på.
 • Lördag: Inlägg där jag delar med mig av tankar kring allt möjligt. Det som ligger mig varmt om hjärtat eller saker och ting som stör mig. Det kan vara allt möjligt.
 • Söndag: Söndagar är såklart vigda för min söndagslista. Det har varit ett stående inslag här på bloggen bra länge nu.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Bloggrelaterat

 1. Vad roligt att du känner dig peppad på bloggen! Det låter som en bra plan.

  Jag har hållit på så länge att jag ibland kommer i dippar, men oftast blir det för att jag känner att jag kommit in i en allt för snävt hållen plan. Just därför passar utmaningar som håller på intensivt men inte så länge bäst för mig. Mina trettio tacksamma dagar på Facebook gör att bloggen nog är tristast just under den tiden, men det får vara så. Kanske är det bra att ha ett naturligt andningshål?

  1. Tycker inte att din blogg är trist, tvärtom! Trettio tacksamma dagar, vad är det för något? Vill du berätta mer? Jag tror att det är bra med andningshål.

 2. Vad skönt med en plan och struktur! Förra månaden när jag körde min decemberutmaning kunde jag också skriva inlägg i förväg och planera, vilket jag hoppades att jag skulle fortsätta med i januari. Nu har det hänt lite annat och jag har typ inte bloggat alls på flera dagar… Men så är väl livet ibland 🙂 Har dock min lilla Torsdagstriss varje torsdag så ett stående moment finns.

 3. Då lär du knappast ha bloggtorka, så fint som du har strukturerat upp ditt bloggande. Har ungefär ”samma struktur”, och ”Fem en fredag” deltar vi båda i. Sedan finns det ju några teman till som jag tycker är kul att vara med på. Bra att man har ett val när man skulle råka ut för bloggtorka;-)

  Svar: Klart du är fotogenisk!!! Om du inte var det skulle du knappast lägga upp selfies;-)

Lämna ett svar