Söndagslistan

Söndaglistan vecka 2

Känsla: I början av veckan var min stressnivå någonstans uppe i taket men efter tentasvar känner jag att jag kan simma igen. Känner mig glad över att det inte är lång tid kvar tills jag är klar med min utbildning.

Väder: Det är fortsatt snö och vinter. Det har varierat mellan någon plusgrad och minusgrader. Nu när jag ligger i sängen och skriver det här inlägget så snöar det.

Veckans nostalgi: Det här är en av mina favoritsånger. Och varför det undrar väl du? Jo, det ska jag berätta. En av de första sångerna som jag hörde Samuel spela på piano var just Yurimas ”river flows in you”. Tycker den är så fin.

Bilder från veckan:

Mina positiva från veckan:

 • firat Alexanders födelsedag tillsammans med mamma, pappa, Marcus och Kevin. Samuel kom hem över helgen. (Det kommer få ett eget inlägg i dagarna tänkte jag).
 • skrivit 500 ord på uppgiften om katastrofmedicin.
 • godkänt resultat på tentan!
 • fått lyssna på riktigt bra föreläsningar. Tunga ämnen men viktigt att ha vetskap om.
 • kul att träffa klasskamraterna igen.

Klantiga: Jag råkade göra mig osams med en person. Just där och då tyckte jag att jag hade rätt men nu vet jag inte. Jag var nog bara dum….

Träning: Halvbra vecka skulle jag säga. Jag gör alla fel jag kan göra vad gäller att få resultat av träningen. Men ikväll blev det ett riktigt bra träningspass med några av domarklubbens medlemmar. Jag fegade nog förra veckan för ikväll blev jag helt färdig. Att 16 minuter och 4 varv kan ta så hårt på kroppen. Det är ruggigt effektiv och bra träning.

Veckans länkar:

 • Äventyret i framtidens härliga inlägg om Rulle och Rulte Royce. Jag satt och fånlog för mig själv medans jag läste.
 • Det HÄR blir jag ledsen av att läsa. Hur stort är mörkertalet?

Bloggrelaterat: Hannas Krypin har passerat 100000 sidvisningar. För dig som inte vet är sidvisningar antalet gånger som bloggens startsida och olika inlägg visats. Det är inte samma sak som unika besökare. Du kan tex ha en unik besökare men tre sidvisningar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

3 Comments on “Söndaglistan vecka 2

 1. Så veckan var riktigt bra med andra ord. Sedan är du så himla fotogenisk att jag blir avis;-)
  Håller med dig om Karins berättelse om Rulle och Rulte. Är såååå glad att hon avstod från att genomföra ett könsbyte på Rulte;-)
  Stort GRATTIS till hundra tusen sidvisningar! Bra jobbat!
  Att göra sig osams med en annan person – det händer. Jag lyckades med den bedriften för några veckor sedan. Men en bloggare faktiskt. Det var egentligen h*n som gjorde sig osams med mig, men jag reagerade och ”sa upp bekantskapen” direkt. Rätt eller fel? Ingen aning. Men det kändes rätt då och gör det nog fortfarande.

  1. Blir så förvånad över att du tycker att jag är fotogenisk. Har aldrig sett mig så. Brukar behöva ta många bilder innan jag hittar någon som jag tycker att jag kan använda. Blir väldigt nyfiken på vilken bloggare du blivit osams med.

Lämna ett svar