Min vardag

Vad

Godmorgon! Somnade tidigt igår med men vaknade inte lika tidigt idag. Så skönt med lite sovmorgon ändå. Ute är det fortsatt vinter med minusgrader och snö. Funderar lite över hur länge till vi kommer få ha en snörik vinter. Det var länge sedan som det var snö så länge. Det har varit så mycket snö att det har forslats bort snö och någon har tyckt att det var en bra idé att lägga den bortforslade snön i backen. Jag vet inte om det var så genomtänkt för när snön sedan töar bort kommer vattnet rinna ner till de närliggande husen.

Vad är gott? Rickards tårta, knäcken som fortfarande finns kvar. Den nya nocco focus med smak av fläder, citron och äpple.

Vad stressar dig just nu? Efter beskedet att min tenta är godkänd så är min stressnivå nere på noll.

Vad ska du göra ikväll? Träna med domarklubben. Det blir en favorit i repris med Rickards cirkel och så avslutar vi med att spela fotboll.

Vad är svårt? Att komma igång med min pilates. Startade min morgonrutin som jag inte klarade av att hålla. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt….

Vad är lätt? Att blogga. Jag har sådan inspiration och har en hel del inlägg förinställda. Smidigt värre för jag har inte alltid tid att sitta vid datorn.

Vad blir det för middag idag?  Ingen aning….

Vad vill du göra mer?  Jag vill vara mer hälsosam och träna mer. Tycker att jag tränar alldeles för lite. Samtidigt som jag säkerligen rör mig mer än många….

Vad går du igång på? Alldeles för mycket. Försöker ofta att dämpa mig. Behöver inte dra igång på alla tjugo cylindrar jämt och ständigt.

Vad gråter du av?  Häromdagen grät jag för att jag kände mig så dålig under barn-HLR… Så dumt ju då det är ett tillfälle för övning och inte för att jag redan kan allt.

Vad gruvar du dig inför? Skriva examensarbete och springa löptest.

Vad gjorde dig arg senast? Det kommer jag inte ihåg så det var nog inget viktigt.

Vad åt du senast?  En macka till kvällsmat. Har inte ätit än.

Vad är fånigt? Jag har inte tänkt på något särskilt.

Vad stressar dig just nu? Min stressnivå är bekvämt nere i skosulorna. Känns så skönt att vara lite chill.

Vad gruvar du dig inför? Ingenting just nu.

Vad är du inte? Snabb men jag vill bli snabb.

Vad är du? Rakt på sak. Lite för rakt på sak ibland så jag övar på att bita ihop och att inte alltid säga det jag tänker. Men frågar man mig om något så kommer man få ett ärligt svar.

Vad längtar du efter? Att vara klar med skolan. Snart så! Jag längtar också sommarsemester.

Vad har du missuppfattat?  Jag kan missuppfatta saker och ting såklart men ingenting jag tänkt på just nu,.

Vad ska du göra nu? Äta frukost och ta tag i mina studier.

Listan har jag skamlöst snott från Underbara Clara.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “Vad

  1. Har du provat dansträning som finns gratis på Youtube? Kanalen heter EMKFIT och har fått mig som aldrig tränar att träna 3-4 gånger i veckan just för att det är så roligt och att man inte känner av att man tränar förens dagen efter haha

  2. Skoj att din strssnivå är nere på noll efter den lyckade tentan. Och så avis jag är på dig att du får träna och sparka boll ikväll:-) Kan sakna det faktiskt. Jag var ju målvakt och målvakter ”håller ju längre” än utespelare. Så jag vaktade buren till jag fyllde 44 och fick operera knäet.

    1. Jag var jättedålig på fotbollen, har ingen teknik så de dribblar förbi mig så lätt. Valde att stå i mål. Stå i vägen för bollarna kan jag iallafall. 😛

  3. Vad skönt att du inte känner dig stressad och sovmorgon är aldrig fel. Jag vill också träna mer men idag kör jag på en vilodag. Kul lista du hittade hos Clara. Kramis <3

  4. Lättnaden när en stor tenta är godkänd är verkligen stor. Minns hur det var när jag pluggade och man fick ett positivt besked. Det betydde så mycket.

    Önskar en fin söndag!

  5. Ni har alltså knäck kvar? Imponerande 😀 Här försvann dom snabbare än en blinkning 😉 Det är ju så gott! Pilates gillar jag mycket, började träna det förra året och försöker köra det ca 3 ggr i veckan varvat med hantelpass 🙂

Lämna ett svar