Min vardag - Tänkvärda inlägg av andra

Det smarta viruset…..

Idag har jag fått svar på fem av sex uppgifter och av dessa var fyra väl godkända, en godkänd och den sista har jag inte fått svar på. Så skönt att veta iallafall på vilken nivå jag ligger.

Jag har jobbat i natt men kunde omöjligt sova efter nattpasset. Har somnat och vaknat och till slut gav jag upp och klev upp ur sängen. Idag tänkte jag fokusera på att läsa mina inlämningsuppgifter. Tänkte inte läsa mer till tentan nu, det jag inte kan nu tror jag inte kommer fastna ändå. Tror mer att det bidrar till stress för mig. Men vi får väl se om jag lyckas hålla tassarna borta från föreläsningarna…..

Läste en text hos Anna Hallén igår som jag tyckte var så bra. Det är inte lätt när det är svårt..: Eller nåt…..

Vi får aldrig glömma:

  1. Att vi skulle registreras, se var vår postlåda fanns……
  2. Att det uppmanades till att inte krama ovaccinerade.
  3. Att vi hade en skrikande journalist som fick behålla sitt jobb och som uppmanade till hat och hets.
  4. Och bäst av allt: att viruset var helt ologiskt:

1 Det smittar inte när du äter eller dricker.

2 Är du 14 eller yngre så kan det inte komma in i kroppen när du reser utomlands. Men så snart du fyller 15 så öppnas ingången för viruset igen. På Systembolaget dör viruset vid ingången. Men i skolan är det aktivt igen. Fast bara ibland. I skolan öppnas 14-åringar, men de är stängda om de flyger…

3 Det fastnar på pengar, men inte på mobiler. Så när du pratar i mobilen behöver du inget munskydd.

4 I affären är det fullt av virus på alla varor och du behöver handskar men mirakulöst kvävs viruset i påsen på hemvägen och du kan lugnt packa in allt i skafferiet. Hälsobarerna med grönsaker smittar men lösgodis gör det inte.

5 Masken i sig är också intelligent. Den verkar vara självrengörande. Det är tur. Så inget fastnar när vi tar på och av eller stoppar den i väskan eller fickan.

6 Om du noga planerade ditt besök på Gallerian så låter viruset dig vara enligt Stefan Löfvens pressekreterare. (Inget ont om Stefan han visste ju och var nog bara en bra förebild.)

7 I Nederländerna fick man över jul (2020) bjuda hem 3 personer i stället för 2 för viruset firar också jul och hoppar därför inte på den tredje. I England var det lite andra regler för deras virus kunde inte Nederländska.

8 Viruset smittar inte i affärer eller om du sitter ner. Så sitt gärna i affärer. Men det smittar om du går.

9 Viruset är ett kvälls- och nattvirus men ledig på eftermiddag och tidig kväll så det är okey att dricka sig full redan vid 17-tiden för 20:00 släpps virusäcklet ut i lokalerna.

10 Viruset är inaktivt vid fikabord på arbetstid så samtalet om att det är bra att julfesten (år 2020) för samma gäng är ansvarsfullt inställt är ju helt logisk. För just vid samma bord med samma gäng så kommer det aggressiva viruset för att äta julmat. ”Ja, och så ska man ju ta dig hit och hem också.” Det intelligenta viruset vet nämligen om du ska till jobbet eller bara ha kul. En riktig liten luring!

11 Vi får bara ha fest för 8 personer, men får vara flera tusen på Ullared, kan vi inte ha festen där?

12 Viruset är så lömskt att de som är skyddade av sprutan bara är skyddade när de träffar andra sprutade. Men viruset anfaller sprutade om de träffar en osprutad.

Ja, vi får aldrig glömma!
Aldrig!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Det smarta viruset…..

Lämna ett svar